Blog

Kriszti és Balázs

2017 April 25. - Tuesday Írta: Gábor Jegyes fotózás

Környék legjobb vőfélye, videósa és zenekara ügyködhet azon, hogy minden 10/10-es legyen. Mindezek függvényében én biztos vagyok benne, hogy hajnalban az utolsók között leszek akit haza kell küldeni.

Tovább

Marcsi és Péter jegyes fotózása

2017 April 15. - Saturday Írta: Gábor Jegyes fotózás

Részemről az esküvő első felvezető mozzanata a jegyes fotózás. Dunaföldváron találkoztam Marcsival és Petivel. Már akkor megkedveltem őket amikor ismerkedés gyanánt két órán keresztül nevettünk egy kávézó teraszán még tavaly szeptemberben

Tovább

Horváth Virág

2017 April 12. - Wednesday Írta: Gábor Portré

Szép lassan felnő egy réteg akit a szakemberek csak y generációnak neveznek .A gyermek vállalás radikálisan kitolódott és az igények is megváltoztak. Míg a korosztályunk (80-90 évek) nincs elhalmozva gyerekkori fényképekkel, de tesz arról, hogy az utódok már a fogantatástól kezdve dokumentálva legyenek.

Tovább

Napsugár és Gábor esküvői története

2017 March 20. - Monday Írta: Gábor Esküvők 2016

Paksiak lehet megköveznek, de nem szeretem a gesztenye sort a Duna partján. Inkább részesítem előnyben a Sánc hegyet, volt téglagyárat, elhagyatott vasúti épületet, kikötőt, pincesort a környéken lévő Lussoniumot és Cseresznyés gyönyörű fenyő erdejét.

Tovább

Marika & János

2017 February 06. - Monday Írta: Gábor Esküvők 2016

Marika és János Marikát már középiskolás korom óta ismerem. Mindig egy céltudatos, szerény, jó lelkű csajt láttam benne. Nem mondom, hogy nyomon kísértem életútját, de a közösségi médiából mindig láttam merre evez az élet tengerén. 2015 karácsonyi fotózásán bemutatta gyermeke apját és fotózás közben beszélgetünk az esküvőjükről is. Előtte már Marcsi jelezte nekem , hogy szeretné, ha én lennék a nagy nap megörökítője is. Mire végül is eljutottunk a bizonyos napig, addigra már két fotózást is letudtunk. Jegyes fotózásukat a Fritz tanyán csináltuk meg márciusban .Már ott éreztük a videós kollégával , hogy a családi kötődés igen szoros anya és lánya között.

Tovább

Három mindig éhes kis kedvenc :)

2016 November 29. - Tuesday Írta: Gábor Házi kedvencek

A történet kezdete 2015 novemberére tehető, amikor Pesten jártunk cica kiállításon. Mivel eléggé durva árak röpködtek, mi úgy döntöttünk, hogy sokkal jobb lesz ha megmentünk valami utcára került kiscicát.

Tovább

Díszlet

2016 November 17. - Thursday Írta: Gábor Érdekesség

Szeretném bemutatni pár képben, hogyan is készült el az idei év karácsonyi díszlete. Idén a meglévő kanapé mellé kellet megálmodjam a dolgokat és gazdálkodnom a térrel. Sokat nézelődöm pinteresten és némi elképzelésem már volt merre is induljak az összerakásnál. Mielőtt az egészbe belefogtam volna azért felutaztam Pestre, hogy lássam szabad szemmel is mi lesz az ünnepi divat és kiegészítőket kézzel foghassam, hogy mennyire praktikusak.

Tovább

1 - Így lettem Emlékőrző

2016 November 04. - Friday Írta: Gábor Érdekesség

Felmerül a kérdés, hogy még is hogy lett a honlapod címe Emlékőrző. Megosztom veletek és azt is mért nem egyezik a facebook és a honlap név.A történetem ott kezdődik, hogy aki elkezd a fotózásban tevékenykedni az előbb vagy utóbb szeretne egy olyan oldalt ahol mint egy galéria bemutathatja a sajátos világnézetét, fizettet munkáit. Ez az érzés már közel egy éve bennem is megvolt külső ráhatásoknak köszönhetően.

Tovább

Felkeltettem az érdeklődésed?

Foglalj időpontot még ma

Időpont foglalása