Ismerd meg az
EMLÉKŐRZŐT
Pár apróság, ami

Jellemez

Fényképész
Badics Gábor
Álmodozó, törekvő, vakmerő a szép dolgokat kedvelő és a pillanatoknak élő fotógráfus.

Nem iskolapadból estem a szakmába, ha nem a munkából az iskolapadba. Szeretek tapasztalat árán tanulni, folyton újítani és alkalmazkodni a piaci viszonyokhoz. Törekszem az egyediségre és egy olyan megjelenésre, ami alapján név nélkül megmondhatják, hogy ezt én csináltam. De nem csak a fotózásnak élek, mert minden érdekel, amiben alkotni lehet és szebbé tehetem a környezetem. A logóm is két nagy szerelmet ábrázol: kávé és a fotózás.
A nevemet a feleségemmel együtt alkottuk meg egy napsütéses délután a teraszon ülve, miközben kerestük a szavakat, ami egy fényképészre igaz lehet. Emlék+ őrzés

Mindig keresem az utat, ami boldoggá tesz és mosolygásra késztet, így 95% -ban mindig nevetek, de viccet mesélni nem tudok. ????

Nem sorolhatok díjakat, amik a vitrinben állnak, mert nekem a legnagyobb büszkeségeim a naptáram lapjain sorakoznak.
Legfőképp esküvőkön ténykedem és mára bevallhatom magamnak is, hogy ehhez értek a legjobban a szakmán belül.
Nagyon szép dolognak tartom, hogy mások boldogságát nézhetem, dokumentálhatom, beleshetek idegen enteriőrökbe, jókat beszélgethetek ismeretlenekkel és segíthetek tapasztalatommal azoknak, akik ebben a világban nem jártassak. Szeretek egy pillanatig barát lenni, akire számíthat a megrendelő és nem okoz csalódást.

Ez egy kaland, ami egy érzéssel indult és mai napig tisztán megvan a pillanat, amikor tudtam, hogy meg van mi szeretnék lenni, ha végre felnővök.

Alkotó, aki szabadon szárnyalhat.

Esküvőd lesz?
Alkossunk együtt
Amennyiben még nincsen meg a fotósotok a nagy napra és szeretnél minden fontos pillanatot viszontlátni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.
Total: